• Online nastava u toku,
    više informacija na 064.230.23.18
    pratite nas na INSTAGRAM-u i FB-u

Engleski

Nemački

Francuski

Italijanski

Ruski

O nama

Prinston škola stranih jezika, osnovana 2007.godine, jedna je od prvih škola jezika u Beogradu, specijalizovana za rad sa decom.

Tokom godina uspešnog rada i molbi prvo roditelja naših đaka, a kasnije i drugih zainteresovanih, počeli smo takođe uspešno da se bavimo podučavanjem odraslih. Danas su dobrodošli polaznici svih uzrasta od 4 godine.

Ono što nas izdvaja od drugih škola stranih jezika je to što možemo da se pohvalimo velikim iskustvom i profesionalnošću što za rezultat ima mnoštvo prezadovoljnih i uspešnih đaka koji ostvaruju zavidne rezultate na takmičenjima kao i visoka prolaznost na polaganju međunarodno priznatih ispita sa najvišim ocenama.

Jezici: engleski, nemački, francuski, italijanski, ruski

Predškolci

Postoje 3 nivoa do polaska u školu, tj. uzrasne grupe od 4, 5 i 6 godina. Svaka grupa radi po udzbeniku koji su za taj uzrast napisali stručnjaci, ali i uz mnoštvo naših materijala koje smo tokom godina i godina rada razvijali i prilagođavali tim divnim malim bićima, a sve u želji da se isprati njihov tempo učenja, a svi znamo koliko brzo i mnogo oni u tom uzrastu mogu da nauče.

Kada ih roditelji posle časa pitaju šta su naučili, oni sležu ramenima, ali roditelji uglavnom ne brinu, jer već znaju da na kraju godine održimo jedan veliki javni čas, tj. priredbu gde deca mogu da pokažu koliko su naučila. Tada roditelji sa nevericom gledaju i slušaju svoje pčelice, a mi uživamo u plodovima svoga rada. I upravo tako se najbolje reklamiramo.

Osnovci

Kada su u pitanju niži razredi osnovne škole, tu počinjemo sa savladavanjem alfabeta, čitanja, pisanja, prepričavanja, gramatike,da bismo od petog razreda bili već spremni za velike izazove koje krunišemo odličnim rezultatima u osmom razredu na školskim, opštinskim, gradskim kao i na republičkom takmičenju gde su naši đaci odlično kotirani.

I to nam je najbolja reklama.

Srednjoškolci

Sa srednjoškolcima vrlo brzo dostignemo cilj za taj uzrast i nivo učenja, tj. položimo prvi međunarodno priznat Cambridge ispit FCE

Studenti

Sa studentima uglavnom radimo individualno, osim u slučaju da se spremaju za neki zajednički ispit kada smo u mogućnosti da držimo grupno nastavu.

Odrasli

Odrasli su priča za sebe i njima prilazimo na poseban način u zavisnosti od njihovog znanja.

Međunarodno priznati ispiti

za koje se možete spremiti kod nas

FCE

First Certificate in English

CAE

Advanced Certificate in English

CPE

Certificate of Proficiency

TOEFL

Test Of English as a Foreign Language

IELTS

The International English Language Testing System

GOETHE

Goethe-Institut

DELF

Diplôme d'études en langue française

DALF

Diplôme approfondi de langue française

CELI

Certificato di Conoscenza della Lingua Italiana

CILS

Certificazione di Italiano come Lingua Straniera

Škola stranih jezika

Prinston

Bul. maršala Tolbuhina 14/1
(bivša Goce Delčeva)
11070 Novi Beograd

Romanijska 2
11080 Zemun

T 064.230.23.18

FACEBOOK STRANICA

Pratite nas i putem naše zvanične Facebook stranice

Facebook

Kliknite na “Like” i budite informisani o svim bitnim dešavanjima i popustima.